Ervaringen

Op deze pagina kun je een ervaring toevoegen.

12 reacties

 1. Vlak voor mijn reis knipte Marion heel spontaan mijn pony, omdat ik ‘even’ een kapster zocht in mijn buurtje. Dit was een waarachtig feestje! Mijn pony heeft nog nooit zo mooi gezeten.
  Ik ben -zonder twijfel- na mijn reis naar Marion terug gegaan voor de rest van mijn haar. Marion knipt met zorg en aandacht en neemt daar de tijd voor. Ze doet wat nodig is en vindt dat ook belangrijk. Voor mij is dat een openbaring, een ware expert met veel visie op en kennis in haar vakgebied. Ik ben verkocht!

 2. Bij Marion voel je je de koningin.. dat gevoel geeft ze je. Ze luistert, kijkt en kijkt nog eens. En dan nog eens, …. en dan gaat ze haar gang. En als je later buiten staat voel je je de mooiste vrouw van de wereld. Voor mij is het belangrijk dat ik niet zo veel tijd kwijt ben aan mijn haar! .. en dat lukt Marion. Heerlijk ook dat je de enige bent en alle aandacht krijgt! Jij alleen en verder niemand. Jammer dat ik in het buitenland woon en maar twee keer per jaar langs kan komen. Kortom, een aanrader!

 3. Marion is een fenomeen in de kapperswereld. Het is eerder een beleving dan even een bezoekje aan de kapper. Als je binnenkomt is de sfeer die van een spiritueel centrum en je wordt van harte binnengehaald. Dan draait Marion om me heen en voelt mijn haar alsof ze het scant: wat heeft je haar nodig? Hoe voelt het? Wat in verhouding met de vorm van je gezicht? Je kunt kiezen tussen knippen in een meditatieve stilte of een gesprek waar je meestal de diepte in gaat. Mijn haar heeft nog nooit zo lang goed gezeten na een knipbeurt en ik heb nooit eerder zoveel complimenten over mijn haar gehad tot ik bij Marion kwam. Kortom bij Marion krijgt het kappersvak een andere dimensie.

 4. Marion is al zo’n 17 jaar mijn kapster. Ik ben in die tijd wel eens naar een andere kapper geweest (als zij bv in het buitenland zat), maar ging altijd snel weer naar haar terug. De kwaliteit van mijn haar is het beste gewaarborgd bij Marion. Wat ik fijn aan haar vindt, is dat zij een eerlijk en duurzaam advies geeft. Ze kijkt naar de kwaliteit van je haar, hoe het valt en gaat daarmee aan het werk. Geen mouse, wax of lak komt er aan mijn haar te pas. Ze weet hoeveel tijd ik wil besteden aan mijn haar, en geeft altijd een realistisch advies. Als ik eens wat anders wil, zal ze eerlijk zeggen hoeveel tijd en moeite ik er dan in moet steken. Ook qua kleur (ik verf het al zo lang als ik bij haar kom) geeft ze perfect advies. Ze gebruikt verf die de kwaliteit van mijn haar niet aantast, het gaat er juist van glanzen. Ze weet ook hoe vaak ik kom, en geeft dan ook advies over de uitgroei.
  Voor Marion is knippen en kleuren haar passie, ik zou bijna zeggen een ambacht. Je coupe wordt met zorg en aandacht gemaakt, en daarnaast verzorgt ze je met heerlijke thee of koffie met koekjes of zelfgemaakte creackers en aangenaam muziekje of stilte.

 5. Onderweg naar de bar door de drukte op een zonnige dag werd ik op mijn schouder getikt, in een snelle blik had ik 2 kaartjes in m’n handen en zag ik een mooie vrouw met een grijze bos haar.
  “He, jij hebt ook een mooie bos grijs haar riep ik en liep door in de menigte.
  Thuis gekomen bleek het dus Marion en heb ik uit nieuwsgierigheid meteen een afspraak gemaakt, gezien ik toch al een tijdje aan het twijfelen was over mijn (mooie) grijze bos haar.
  Marion heeft me kort daarna prachtig geverfd en ik moet zeggen de mooiste coupe ooit gegeven. Met ontzettend veel aandacht voor mijn haar en wat er echt bij mij past!
  Ik ben van bijna helemaal grijs naar wordt weer grijs met beige en vleugje rood gegaan. Heel natuurlijk.
  Volgende keer misschien weer een stapje meer kleur er in….

 6. We ontmoeten elkaar op de kick off van het DORA netwerk in Amsterdam, ik was meteen nieuwsgierig. En ik was toe aan een ander kapsel! Wat een verwennerij en wat een heerlijk kapsel, vlot, gemakkelijk en het zit telkens weer een beetje anders. Iedereen om mij heen enthousiast. Dit voelt als een start van een duurzame relatie.

 7. Een spontane ontmoeting op straat en een “wat-moet-ik-met-mijn-haar” vraag leidde tot een afspraak bij Marion.
  Wat een bezieling en aandacht voor mijn haar, geweldig!
  Ik verliet de zaak met het kapsel dat bij me past en een hoop tips en trucs voor wat variatie in mijn coupe.
  Marion, tot de volgende keer en ik heb er alle vertrouwen in dat het kleuren ook prachtig wordt.

 8. Hehe, Marion heeft 4 weken geleden m’n haar geknipt … Ik ben van makkelijk, snel en puur natuur, geen uren föhnen enzo. ’t Was even wennen maar nu was ik m’n haar, kam het niet uit, trek hier en daar eens een keer tijdens het drogen en het zit! Helemaal happy! Marion heeft geluisterd, gevoeld en gekeken en ik heb nu een coupe die bij me past, qua onderhoud en qua looks :).

 9. Nog nooit heeft er een kapper met zoveel aandacht naar mijn haar gekeken. Marion sloeg de spijker op zijn kop. Ze praat niet met je mee, maar geeft een realistisch en eerlijk beeld. Door die aandacht is het haar gelukt om een niet mooi geknipt kapsel te transformeren naar een coupe die weer heerlijk fris is en waar de haren zo vallen dat ik ze alleen maar hoef rond te dragen 🙂
  Leuk ook de persoonlijke keuze voor muziek. Na afloop was ik zo ontspannen, dat het leek alsof ik bij yoga vandaan kwam. En het belangrijkste natuurlijk, mijn haar zit nog steeds mooi. Zeker voor herhaling vatbaar dus.

 10. Ik ben blij met Marion en met mijn haar, mijn moeilijke haren die nu meestal direkt naar mijn zin zitten.
  Fijn die 1:1 situatie waarin in alle rust mijn haarwensen en mogelijkheden besproken worden, daarna de volle aandacht voor mijn haren.
  Fijn bij jou Marion.

 11. Marion is echt geweldig! Haar zaak is heerlijk rustig, 1:1 en knippen kan ze goed. Ze kijkt naar wat het beste bij je gezicht past! Ze werkt precies met volle aandacht en weet altijd wel een oplossing voor je haren. Ik kom al vanaf de kleuterschool bij haar en vindt het nog steeds geweldig. En daarom is zij mijn lievelings kapster.

 12. Elke keer als ik bij Marion ben geweest, voel ik me weer fris en vlot. Elke haar heeft aandacht gehad en zit weer zoals hij moet zitten. Omdat ik niet in Amsterdam woon, ben ook ik in de afgelopen 15 jaar wel bij andere kappers geweest, maar echt goed werd het nooit. Nu ga ik met veel plezier weer naar Amsterdam, naar Marion. Ik ga voor gemak, een vlot kapsel waar ik mee door weer en wind kan, en dat lang goed blijft zitten. Dat lukt Marion tot nu toe elke keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *