Werkwijze

De Vrijheid

Mijn vrijheid van werken is niet echt aan tijd gebonden! Ik knip totdat het goed zit! Creaties vloeien uit mijn handen, veel is mogelijk als je jezelf niet beperkt. Het haar zo te modelleren in een handomdraai, de eenvoud prachtig, een duurzaam geknipte coupe het resultaat.

Het haar valt of staat door ’n ‘perfect geknipte coupe’, dat houd voor ’n ieder weer iets anders in. Perfect slordig, perfect verknipt, detail sterk naar voren halen, uitvergroot of ingeknipt naar wens.

De basis van je goed voelen ieder moment van de dag. Als die basis naar wens zit behoeft er niets meer dan een simpele handbeweging door je haar, en zelfs dat niet eens…

De Basis

Vriendelijk omgaan met jezelf, je haar, je huid en je innerlijk is als vanzelfsprekend en vereist enige zorg van aandacht. Daarnaast kan een therapeutische behandeling kleine wonderen verrichten. Helende massage behoort tot de mogelijkheden die we kunnen bespreken.

Het haar. Het onderhoud met alleen maar water, shampoo, conditioner, natuurlijke haarolie kan volstaan, want als de haren in top conditie zijn, heb je niets anders meer nodig.

En voor degene die net iets meer dan naturel ‘zijn’ of ‘haar’ eigen natuurlijke valling van het haar tijdelijk willen veranderen, een weinig haarolie, gel of ander styling product.

Ik geloof meer en meer in een zo natuurlijk mogelijke geknipte basiscoupe. Dit is zowel  duurzaam, milieuvriendelijk als makkelijk en zeer aantrekkelijk, want vereist nagenoeg geen of weinig onderhoud.

Ik heb in de loop der jaren alle stijlen wel gezien, geknipt, ervaren, en kom steeds weer terecht bij meer naturel vallende haren…

Door te luisteren, observeren, meedenken en te voelen met mijn handen door jou droge haren vooraf, tast ik af wie ik voor me heb, met welk soort van haar ik te maken heb, waarmee ik vorm kan geven aan jou wens en te komen tot een passend resultaat, duurzaam mooi geknipt haar.

Een coupe en kleur in overleg die past bij jou persoonlijkheid, niet allen op type en tint van de huid maar ook bij jou lifestyle en /of carrière, en die de schoonheid van jouw ‘ZIJN’ benadrukken.

Haarverzorging

  • De Joico Conditioner: Een creme, die de buitenste lagen van het haar beschermt en de schubben weer laat sluiten. Het resultaat glad en glanzend  sterk haar.
  • De Joico K-pak Treatment: Verzorgd de binnenste laag van het haar en heeft een diepere werking. Joico  Shampoo, Conditioner en Treatment zijn naast de Styling produkten een zeer waardevolle aanvulling en glanzende, zachte en sterke haren voor het mooiste resultaat en verkrijgbaar voor thuis gebruik.
  • Mooi haar is voor iedereen weggelegd, maar ziet er voor ieder weer anders uit. Je haar zit pas goed als het past bij je individuele uitstraling en persoonlijkheid. Iedere behandeling bij Marion begint bij kijken, luisteren en voelen op je droge haar vooraf , want dan pas kunnen we in overleg, de coupe knippen en/of de kleur kiezen die het beste uit jou naar voren haalt.

Het Resultaat

Jij en ik bepalen samen wat wenst en graag uitstraalt. Sexy, pit, modern,
perfect slordig of (bewust) verknipt zijn slechts woorden die jij eraan geeft.
En ik vertaal ze met veel liefde in een prachtige nieuwe coupe.

“Jouw Schoonheid” zit van binnen, Ik maak de vertaalslag met wie je NU werkelijk wilt zijn… Van tijd tot tijd zijn we alles… ‘Jouw innerlijk’ heeft vele aspecten die zich in de loop der jaren afwisselend willen uitdrukken.

Van een mooie strakke zakelijke coupe, of in vrije tijd veranderd tot …
een fantasievolle expressie van wat je wenst … niets hoeft en alles mag aanwezig zijn, je ingetogen brave ik of je wilde kanten, vrij vertaald… en altijd uniek.